Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència oferint-te continguts que t'interessen. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal.lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies

Sala de premsa

Más oportunidades para las personas
  English|  Català | Castellano 
divendres, 24 de març de 2017
El més buscat
Barcelona, dijous 3 de juliol de 2014 L'entitat preveu distribuir el gadget entre 15.000 clients aquest estiu CaixaBank llança la primera polsera Visa contactless, que permet fer compres només acostant el canell al datàfon
• És la major experiència a Europa d'ús d'un wearable com a mitjà de pagament per a transaccions reals amb Visa.

• La polsera incrementa l'agilitat i la comoditat en la compra ja que el pagament s'efectua només acostant el canell al datàfon del comerç.

• El llançament suposa la integració de dues línies d'innovació en què CaixaBank ha destacat en l'àmbit internacional: pagaments contactless i wearable banking.
Imatge

CaixaBank llança per primera vegada a Europa una polsera Visa per realitzar compres sense contacte en els comerços adaptats a contactless. D'aquesta forma, els clients de l'entitat podran portar la seva targeta en el canell i realitzar pagaments de forma més còmoda en més de 300.000 comerços a Espanya.

CaixaBank té previst distribuir durant l'estiu 15.000 polseres contactless entre els clients que utilitzen més la seva targeta contactless. Aquest llançament es converteix en la major experiència d'Europa en l'ús d'un dispositiu wearable com a mitjà de pagament amb Visa. Durant el segon semestre de l'any, la polsera estarà disponible a tota la xarxa d'oficines de l'entitat i els clients podran dissenyar la seva pròpia polsera i contractar-la a través dels canals habituals.

La polsera està basada en la tecnologia de pagament contactless: porta en el seu interior un microtag amb la informació encriptada de la targeta del client, protegida amb les mateixes garanties de seguretat que les targetes habituals (sistema EMV). Aquest xip amb tecnologia contactless permet connectar la polsera amb els datàfons i realitzar transaccions com si fos una targeta contactless normal. Tota aquesta tecnologia es reuneix en un gadget de mida reduïda, dissenyat amb tancament ajustable i materials antial·lèrgics.

Comprar acostant el canell al datàfon

La polsera Visa contactless, com és elàstica i ajustable, permet als clients utilitzar-la còmodament en totes les seves activitats diàries. A més, és resistent a l'aigua i a la humitat, amb el que la converteix en un mitjà de pagament ideal per a aquest estiu. El client pot sortir a fer esport o qualsevol activitat a l'aire lliure sense necessitat de preocupar-se.

A més, la polsera és una targeta addicional a l'actual targeta contactless del client, per la qual cosa totes les compres realitzades amb ella es carregaran exactament igual que amb l'actual targeta. Així mateix, el fet de portar la targeta en el canell afegeix condicions de comoditat i seguretat, ja que el client no s´ha de treure la polsera per realitzar pagaments, fent més àgil el procés de pagament.

La interacció amb el datàfon serà molt similar a la que es realitza amb targetes contactless, encara que el que el client haurà d'aproximar al terminal serà el canell en el qual porta el gadget. El dispositiu connectarà per proximitat i realitzarà la transacció. Com en el pagament amb targeta contactless, en compres superiors a 20 euros, el client haurà de teclejar el número PIN de la seva targeta per validar l'operació. Per a operacions inferiors, el client pot realitzar l'operació simplement apropant la targeta al terminal del comerç.

El sistema és totalment compatible amb tots els datàfons que accepten pagaments contactless, en qualsevol lloc del món.

Amb la seguretat de sempre i el servei gratuït CaixaProtect

La polsera disposa de les mateixes prestacions de seguretat que la targeta contactless habitual. Com utilitza la tecnologia EMV totes les compres realitzades amb la polsera es realitzen de forma encriptada.

A més, com la resta de targetes de CaixaBank, la polsera contactless disposa del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix el client davant un possible ús fraudulent de les seves targetes.

Perquè el client pugui portar un perfecte control de les operacions realitzades amb la polsera, CaixaBank ha creat una aplicació mòbil específica que informarà al client a l'instant de totes les operacions realitzades amb el dispositiu. L'aplicació és totalment gratuïta i el client se la podrà descarregar a través d'un SMS que rebrà en el moment de l'activació de la polsera. A més, aquesta aplicació està disponible en la botiga d'aplicacions de l'entitat, Caixa Mòbil Store.

Unió de la innovació en mitjans de pagament i en wearable banking

El desplegament d'aquestes polseres suposa per a CaixaBank la integració de dues línies d'innovació en les quals ha aconseguit resultats rellevants en l'àmbit internacional: el sistema de pagament contactless i el wearable banking. L'entitat va ser la primera que va apostar a Europa, des de 2011, pel llançament a gran escala, del sistema de pagament contactless per a targetes. Avui dia, CaixaBank compta amb més de 4 milions de targetes contactless en circulació, 200.000 datàfons adaptats, i factura el 16% del total de compres realitzades amb contactless a Europa, segons les estimacions de Visa.

D'altra banda, CaixaBank va iniciar a principis de 2014 el llançament de serveis financers adaptats als nous dispositius “portables”, amb productes com la primera aplicació del món per a rellotges intel·ligents smartwatch o una aplicació per localitzar oficines i realitzar conversió de divises amb Google Watch.

Les polseres contactless suposen la unió d'ambdues tendències, atès que proporcionen un servei financer que el client podrà portar damunt, amb tots els avantatges en l'experiència d'ús que això suposa, sobretot pel que fa a la comoditat, l'agilitat en la realització de la compra i la seguretat.

La diversificació de formats de mitjans de pagament permetrà al client escollir aquells que millor s'adaptin a les seves necessitats: targeta, mòbil o dispositiu portable. Actualment, CaixaBank és l'entitat amb el major nombre de targetes en circulació a Espanya, amb més de 12,5 milions de targetes emeses, i és també pionera en pagament amb mòbil, amb la posada en marxa del servei de pagament amb NFC.

CaixaBank, líder mundial en innovació

CaixaBank és l'entitat financera líder en innovació a Espanya. Compta amb 4 milions de clients de serveis mòbils i el seu servei de descàrrega d'aplicacions per a mòbils acumula més de 8 milions de descàrregues. A més, disposa de més de 9 milions de clients de banca online i, segons Comscore, el seu portal és el sisè lloc web més vist d'Espanya.

Així mateix, està considerada com un dels líders mundials en innovació i noves tecnologies. Com a entitat de referència en aquesta àrea, ha obtingut nombrosos guardons, entre els quals destaquen el premi al banc més innovador del món en el Global Banking Innovation Awards, impulsats pel Bank Administration Institute (BAI) i Finacle.

Cercador
Cercador home
Seleccioni data Seleccioni data
Últimes Notes de Premsa
Recomanacions de navegació icono_pie - Recomanacions de seguretat icono_pie - Atenció a l'usuari icono_pie - Accessibilitat icono_pie
© icono_pie 2017. Tots els drets reservats.
Avís legal icono_pie - Información legal icono_pie- CaixaBank icono_pie