Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència oferint-te continguts que t'interessen. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal.lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies

Sala de premsa

Más oportunidades para las personas
  English|  Català | Castellano 
divendres, 24 de març de 2017
El més buscat
Barcelona, dijous 8 de desembre de 2016 CaixaBank, nou ‘Banc de l’Any 2016’ a Espanya per The Banker
• The Banker, publicació del Grup Financial Times, ha destacat la solidesa i la solvència de CaixaBank, així com el seu lideratge al mercat financer espanyol, on CaixaBank té una quota de penetració del 25,7% en banca de particulars.

• Els premis Bank of The Year reconeixen els bancs de més de 150 països que superen “de manera rellevant” els reptes als quals s’enfronta el sector en un entorn de tipus baixos i una major competència.
Imatge

CaixaBank, primer banc del mercat espanyol per quota de mercat, ha estat reconegut com ‘Banc de l’Any 2016’ a Espanya (‘Bank of The Year in Spain 2016’) per la revista britànica The Banker, del Grup Financial Times. L’entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha estat distingida per The Banker per la solidesa de l’activitat bancària i la seva solvència, així com pel lideratge continuat de l’entitat en el mercat financer espanyol: CaixaBank té una quota de penetració del 25,7% en clients particulars, el que implica que CaixaBank és el banc principal per un de cada quatre espanyols.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha mostrat la seva satisfacció per aquest guardó, que “premia l’estratègia de CaixaBank per posicionar-se com a líder al mercat espanyol posant el focus en la qualitat del servei i la digitalització i mantenint uns alts nivells de solvència, amb un CET1 regulatori del 13,4% a setembre d’aquest any, molt per sobre del 7,375% exigit pel BCE el 2017”.

Per la seva banda, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l’entitat, ha destacat que “l’entitat continua guanyant quota de mercat de manera sostinguda, gràcies a una oferta diferencial de productes i serveis, realitzada per un equip humà fortament compromès i totalment enfocat als nostres clients”.

A més, CaixaBank ha aconseguit millorar els seus ingressos gràcies a una intensa activitat comercial i a la contribució dels negocis financers no bancaris. En assegurances, CaixaBank lidera el mercat, amb un 23,9% de quota en assegurances d’estalvi, un 18,4% en assegurances vida risc i un 27,6% en assegurances de salut. CaixaBank també és líder a Espanya en fons d’inversió amb un 18,1% de quota de mercat, a través de la seva gestora de fons CaixaBank Asset Management.

La publicació, del Grup Financial Times, també ha destacat el llançament d’imaginBank el gener de 2016 com una de les fites que ha reforçat el lideratge de l’entitat en banca mòbil. CaixaBank és líder tant en banca mòbil, amb 3,1 milions de clients actius, com en banca online, on compta amb més de 5,1 milions de clients.

CaixaBank assumeix la innovació com un repte estratègic, i un tret diferencial de la seva cultura. Ser líders en banca digital és un dels reptes que l’organització té plantejats al seu Pla Estratègic 2015-2018.

The Banker també ha volgut destacar el vessant social de l’entitat, que, a través de MicroBank, l’únic banc a Espanya dedicat exclusivament als microcrèdits, ha contribuït a crear 21.321 llocs de treball, segons un informe realitzat recentment per l’escola de negocis ESADE.

Els premis Bank of The Year de The Banker, que es van entregar ahir en una cerimònia celebrada a Londres, reconeixen els bancs de més de 150 països que superen “de manera rellevant” els reptes als que s’enfronta el sector, com la regulació, la crisi econòmica, la major competència i els problemes derivats d’un entorn de tipus baixos.

CaixaBank, un any de reconeixements internacionals

CaixaBank també ha estat reconegut aquest any com a millor banc a Espanya per Global Finance, així com Millor Banca Responsable a Europa, i Millor Banca Privada a Espanya per Euromoney.

Recentment, l’entitat també ha rebut premis per la seva innovació, com el premi d’EFMA i Accenture al banc més innovador del món, o els premis BAI a la millor Innovació en serveis de pagaments i la millor Innovació Disruptiva en Banca. Global Finance també ha premiat l’estratègia d’innovació de l’entitat amb el premi de Global Finance al Millor Banc Retail Digital a Europa Occidental.

L’entitat també ha rebut el premi ‘Retail Banker of the Year’, com a reconeixement a l’entitat financera amb millor estratègia d’innovació del món de l’any i ha obtingut la puntuació més alta en l’informe realitzat per Forrester Research “2016 European Mobile Banking Funcionality Benchmark”, que examina les aplicacions de banca mòbil d’onze grans entitats financeres “retail” d’Europa.

Sobre The Banker

The Banker és una publicació britànica del Grup Financial Times que proporciona informació econòmica i financera des de 1926 i cobreix notícies de mercats; banca, regulació i riscos; i transaccions i tecnologia. The Banker, a més, organitza altres premis com els Best Technology Projects, que CaixaBank va guanyar aquest any pel llançament d’imaginBank, o els premis de Banca Privada, en col• laboració amb la revista PWM, del mateix grup, i pel que CaixaBank Banca Privada va ser premiada per la seva comunicació digital en banca privada.

Cercador
Cercador home
Seleccioni data Seleccioni data
Últimes Notes de Premsa
Recomanacions de navegació icono_pie - Recomanacions de seguretat icono_pie - Atenció a l'usuari icono_pie - Accessibilitat icono_pie
© icono_pie 2017. Tots els drets reservats.
Avís legal icono_pie - Información legal icono_pie- CaixaBank icono_pie