Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència oferint-te continguts que t'interessen. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal.lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies

Sala de premsa

Más oportunidades para las personas
  English|  Català | Castellano 
divendres, 24 de març de 2017
El més buscat
Chicago, dijous 13 de novembre de 2014 El Bank Administration Institute (BAI) i Infosys guardonen als bancs més innovadors a nivell mundial CaixaBank rep el Premi al banc amb la major aposta per a la innovació en els Global Banking Innovation Awards
• També ha estat premiada l'aplicació Recibox per gestionar les domiciliacions com la millor innovació en productes i serveis.
Imatge

CaixaBank ha rebut avui a Chicago (Estats Units) el Premi al banc amb la major aposta per la innovació (Innovative Spirit in Banking), atorgat en l'edició 2014 dels Global Banking Innovation Awards. Aquests guardons estan promoguts pel Bank Administration Institute (BAI) i Infosys, i premien anualment als bancs més innovadors del món.

A més de l'esment especial a l'esperit innovador, CaixaBank ha rebut el premi a la millor innovació en productes i serveis per la creació de l'aplicació Recibox, dedicada a la gestió dels rebuts habituals que reben els clients. Aquest desenvolupament, pioner en el sector, ofereix un servei que evita incidències en compte, ajudant en la previsió i planificació econòmica, i ja compta amb un milió de clients.

Només sis entitats financeres de tot el món han estat premiades en els Global Banking Innovation Awards 2014: a més de CaixaBank, el jurat, integrat per especialistes internacionals en finances i tecnologia, ha distingit al turc Denizbank o al polonès Mbank, entre d’altres. En aquesta edició, aspiraven als premis més de 200 candidatures procedents de diferents països.

Aquesta distinció suposa un reconeixement a l'estratègia de CaixaBank, basada en posar la innovació i la tecnologia al servei dels clients. L'organització destaca el compromís continuat de l'entitat per la innovació en els seus productes, serveis i processos per aportar valor als seus clients.

BAI i Infosys han distingit a CaixaBank amb el premi al banc més innovador del món en les edicions de 2011 i 2013, i és l'entitat amb més presència en Global Banking Innovation Awards, en aconseguir tenir productes nominats en totes les categories.

Recibox, gestió de domiciliacions per a evitar sorpreses

ReciBox és un servei de gestió de domiciliacions basat en les últimes tendències en banca online, banca mòbil i anàlisi de dades per facilitar als seus clients la gestió integral dels rebuts.

D'aquesta forma, ReciBox és el primer servei creat per una entitat financera a Espanya que alerta als clients abans que els rebuts es carreguin en el compte, la qual cosa evita incidències en casos, per exemple, d'imports anormalment elevats o de falta de saldo.

ReciBox és una aplicació multidispositiu, disponible per a qualsevol ordinador, mòbil o tauleta, a la qual s'accedeix des de Línia Oberta, el canal de banca online de CaixaBank. És un servei exclusiu i gratuït per als clients del programa de fidelització multiEstrella

Entitat líder en innovació

CaixaBank està considerat com un dels referents del sector financer en innovació i noves tecnologies. Ha obtingut nombrosos guardons, entre els quals destaquen el premi al banc més innovador del món en els Global Banking Innovation Awards (2011 i 2013), impulsats pel Bank Administration Institute (BAI) i Finacle, i el de millor banc del món en innovació tecnològica, atorgat per la publicació britànica Euromoney.

L'entitat és capdavantera en banca electrònica, amb un parc de més de 13 milions de targetes i una quota del 21,2% del mercat espanyol per facturació. Cada mes, amb les targetes de CaixaBank, es realitzen 50 milions d'operacions.

Així mateix, CaixaBank és capdavanter als nous canals de relació amb el client, tant en home banking, amb 9 milions de clients i una quota de mercat del 33%, com en banca mòbil, amb 3 milions d'usuaris de serveis mòbils i més de 9 milions de descàrregues de les aplicacions financeres de l'entitat.

CaixaBank no només lidera aquests canals en termes quantitatius, sinó també qualitatius: encapçala a nivell europeu els rànquings elaborats per AQMetrix per mesurar la qualitat del servei ofert als clients.

Cercador
Cercador home
Seleccioni data Seleccioni data
Últimes Notes de Premsa
Recomanacions de navegació icono_pie - Recomanacions de seguretat icono_pie - Atenció a l'usuari icono_pie - Accessibilitat icono_pie
© icono_pie 2017. Tots els drets reservats.
Avís legal icono_pie - Información legal icono_pie- CaixaBank icono_pie