Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència oferint-te continguts que t'interessen. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal.lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies

Sales de premsa: CaixaBank|Fundació Bancària | Obra Social|CriteriaCaixa

Sala de premsa

Más oportunidades para las personas
  English|  Català | Castellano 
dissabte, 29 d´abril de 2017
El més buscat
Barcelona, dimarts 30 de desembre de 2014 CaixaBank lliurarà al primer nadó de l'any una Llibreta Estrella Super3 amb 2000 euros
• El nombre de nens i nenes menors de 14 anys que tenen algun producte d'estalvi de CaixaBank assoleix els 900.000 clients.

• El 80% dels titulars de productes infantils de CaixaBank continuen vinculats a l'entitat en l'edat adulta.

• Segons FRS Inmark, CaixaBank és l'entitat líder del segment menor de 18 anys amb una quota de mercat del 26%.

CaixaBank donarà la benvinguda al primer nadó que neixi a Catalunya l’any 2015 amb l'obertura d'una Llibreta Estrella Super3 que comptarà amb una aportació de 2000 euros. L'entitat, presidida per Isidre Fainé i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, posa en marxa aquesta iniciativa per sisè any consecutiu per tal de promocionar i incentivar l'estalvi infantil i ajudar les famílies en l'actual conjuntura econòmica.

CaixaBank obrirà la Llibreta Estrella Super 3 a nom del nadó, encara que, com és habitual en els productes financers en què el titular és un menor, els pares figuraran com a representants. El nen també es beneficiarà dels avantatges propis de la Llibreta Estrella Super 3, entre els quals destaca l'exempció de comissions fins als 25 anys.

Un altre avantatge important és que els nens titulars d'aquesta llibreta d'estalvi gaudeixen periòdicament de promocions especials de CaixaBank. Per exemple, CaixaBank regala una estrella luminescent en obrir una Llibreta Estrella a nom de nens menors de 3 anys i, d'altra banda, premia l'increment de saldo dels clients entre 3 i 14 anys amb l'obsequi d'una guardiola digital.

Un programa amb diversos productes financers i d'estalvi

La Llibreta Estrella Super 3 forma part del programa de foment de l'estalvi del públic infantil, que CaixaBank va crear a meitat dels anys noranta. Avui dia, 900.000 nens i nenes menors de 14 anys són titulars d'algun dels productes d'estalvi infantil de CaixaBank.

Segons les dades de l'Estudi del Comportament Financer dels Particulars a Espanya 2014, CaixaBank té avui dia un 26% dels clients del segment menors de 18 anys.

Aquest estudi aporta altres dades rellevants sobre les característiques del públic infantil en el sector financer com és el fet que, dels clients que han creat un primer vincle financer amb CaixaBank en la seva infantesa, el 80% es manté com a client de l'entitat.

Una completa gamma infantil amb productes d'estalvi, préstecs i targetes

La Llibreta Estrella Super3 és el producte d'estalvi a la vista de CaixaBank dirigit a nens. L'entitat compta també amb una altra oferta en estalvi, la Llibreta Futur Assegurat, pensat per acumular a poc a poc el capital necessari per als estudis o els projectes que vulguin emprendre els fills quan assoleixin la majoria d'edat.

Paral•lelament, existeixen una sèrie de productes associats als nens, encara que van dirigits als pares. És el cas de l'assegurança Vida Familiar, la possibilitat de personalitzar la targeta amb la foto del nadó o el préstec Estrella Naixement, pensat per afrontar les despeses que suposa l'arribada del petit.

Cercador
Cercador home
Seleccioni data Seleccioni data
Últimes Notes de Premsa
Recomanacions de navegació icono_pie - Recomanacions de seguretat icono_pie - Atenció a l'usuari icono_pie - Accessibilitat icono_pie
© icono_pie 2017. Tots els drets reservats.
Avís legal icono_pie - Información legal icono_pie- Fundación Bancaria Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa" icono_pie