Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència oferint-te continguts que t'interessen. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal.lació i ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies

Sales de premsa: CaixaBank|Fundació Bancària | Obra Social|CriteriaCaixa

Sala de premsa

Más oportunidades para las personas
  English|  Català | Castellano 
dissabte, 29 d´abril de 2017
El més buscat
Barcelona, dimecres 30 d'octubre de 2013 Més de 170 empreses participen en la Jornada “Porta a l'Exterior” organitzada per “la Caixa”
• “la Caixa” posa al servei de les empreses catalanes la seva experiència i coneixement dels mercats per contribuir al desenvolupament dels seus projectes internacionals.

• Durant la jornada, celebrada a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, la Cambra de Comerç Barcelona va presentar el seu programa Doing Business Worldwide, coorganitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i “la Caixa”.

• Un total de 557 empreses de diverses comunitats autònomes s'han interessat pels serveis que “la Caixa” posa a disposició dels seus clients interessats a expandir-se internacionalment.

La Jornada “Porta a l'Exterior” de “la Caixa” ha congregat a la Casa Llotja de Mar de Barcelona a més de 170 empreses catalanes, totes elles interessades a dotar al seu negoci d'una dimensió internacional, conèixer nous mercats i promoure activitats de comerç exterior.

Durant tota la jornada, que compleix la seva VI edició a Barcelona, les empreses assistents s’han entrevistat amb els representants de la xarxa internacional de “la Caixa” a Algèria, Marroc, Colòmbia, Xile, Índia, Xina, Egipte, Turquia, Singapur, Mèxic, Portugal i Emirats Àrabs.

A més de les entrevistes personalitzades que han mantingut les empreses amb els representants de la xarxa internacional de “la Caixa”, s’han organitzat també tallers pràctics per a les empreses exportadores per tractar temes com Avals i Garanties Internacionals, Finançament de les Exportacions i Crèdits Documentaris d'Exportació.

Durant la  jornada “Porta a l’Exterior”, Cambra de Comerç de Barcelona ha presentat el seu programa Doing Business Worldwide, del qual la Cambra de Comerç de Barcelona i “la Caixa” son coorganitzadors.

“La jornada ha estat un èxit”, destaca Josep Maria Cervera, director de l'àrea d'internacionalització empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona, qui afegeix que, “la valoració és molt positiva, ja que en un dia s'han realitzat 250 entrevistes i l'assistència a les tres sessions ha estat massiva. Creiem que s'ha complert l'objectiu de les jornades, que no és un altre que el de captar la realitat internacional en diferents països, sobretot de països pròxims com Marroc o Algèria”.

Des de l'any 2010, l'exportació està sent el pilar de l'economia, contrarestant, en part, els efectes de l'atonia de la demanda interna i evitant així que la caiguda de l'activitat sigui més intensa. En els anys 2010, 2011 i 2012, el creixement nominal de l'exportació de béns a Catalunya ha estat elevat i xifrat en el 18%, el 14% i el 5%, respectivament, segons les dades de la Secretaria d'Estat de Comerç. Així mateix, durant el període gener-agost d'aquest any, el creixement és novament positiu i se situa en l'1,2% interanual acumulat.

Èxit de participació en las Jornades “Porta a l’Exterior” de “la Caixa”

Després de l’èxit d’anteriors edicions, “la Caixa” ha promogut novament una edició de les Jornades “Porta a l’Exterior”, amb l’objectiu de recolzar al sector empresarial en els seus projectes internacionals, posant al seu servei la seva experiència i coneixement dels mercats per facilitar les seves operacions a l’exterior.

Aquests trobades, ideades per a empreses que volen impulsar el seu negoci internacional o obrir nous mercats, consisteixen en una gira per diverses ciutats espanyoles amb especialistes de “la Caixa” en comerç exterior i representants de la xarxa internacional de l'entitat en altres països. El desenvolupament de les Jornades s'articula a través de trobades personalitzades, en les que cada client empresa pot exposar el seu cas i rebre assessorament personalitzat.

En aquesta edició, han participat un total de 557 empreses en actes celebrats al País Basc, Navarra, Illes Canàries, Andalusia, Catalunya i Illes Balears.

“la Caixa”, especialista en comerç exterior

““la Caixa” és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L'entitat compta amb un ampli equip d'experts en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.

Segons les dades de TrafficWatch, “la Caixa” té una quota de mercat en  crèdits documentaris d'exportació del 23% i en Avals i Garanties Internacionals del 26%.

Així mateix, té una àmplia presència internacional i disposa d'una xarxa d'oficines de representació a Londres (Regne Unit), París (França), Milà (Itàlia), Stuttgart i Frankfurt (Alemanya), Dubài (Unió dels Emirats Àrabs), Istanbul (Turquia), El Caire (Egipte), Bogotà (Colòmbia), Pequín i Xangai (Xina), Nova Delhi (Índia), Singapur i Santiago de Chile (Xile). L'entitat també disposa de dues oficines operatives a l'exterior: Varsòvia (Polònia) i Casablanca (Marroc).

 


Cercador
Cercador home
Seleccioni data Seleccioni data
Últimes Notes de Premsa
Recomanacions de navegació icono_pie - Recomanacions de seguretat icono_pie - Atenció a l'usuari icono_pie - Accessibilitat icono_pie
© icono_pie 2017. Tots els drets reservats.
Avís legal icono_pie - Información legal icono_pie- Fundación Bancaria Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa" icono_pie